Portál pro pracovní příležitosti v hotelnictví ,
gastronomii, lázeňství a cestovním ruchu v ČR.
. 
 Login
Uživatel
Heslo
Zapomněli jste vaše heslo?
 



GastroJobs.cz je partnerem






GastroJobs.cz je členem


 
 Vítejte...
     
 
 
Portál obsahuje GastroJobs.cz není žádnou tajností...
         
Nabídka zaměstnání: 570  ...doporučte nás svým známým!
V roce 2017 zhlédnuto inzerátu: 76.146       
   
         
 
 
TOP inzeráty
 
 
barista   
Funkce: Bar
Poměr: Hlavní pracovní poměr
ICMC, spol. s r.o. Město: Ostrava
Region: Moravskoslezský kraj
Země: CZ
Kuchař / Commis Chef pro restauraci Zlatá Praha 
Funkce: Kuchyň
Poměr: Hlavní pracovní poměr
InterContinental Prague Město: Praha 1
Region: Praha
Země: CZ
Demmi Chef - studená kuchyně 
Funkce: Kuchyň
Poměr: Hlavní pracovní poměr
InterContinental Prague Město: Praha 1
Region: Praha
Země: CZ

< více inzerátů >
 
 
Co u nás nového…
16.01.17 Dnes se registroval firma
15.01.17 Dnes se registroval hotel
15.01.17 Dnes se registroval hotel
12.01.17 Dnes se registroval hotel
12.01.17 Dnes se registroval hotel
11.01.17 Dnes se registrovala restaurace
10.01.17 Dnes se registrovala firma
10.01.17 Dnes se registroval hotel
09.01.17 Dnes se registrovala restaurace
08.01.17 Dnes se registrovala restaurace
06.01.17 Dnes se registroval hotel
05.01.17 Dnes se registrovala firma

< více >
 
 
Představujeme vám členy Juniorského národního týmu AKČ ČR - Jakub Dejmek
Dalším členem Juniorského národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů ČR, kterého bychom vám rádi představili, je Jakub Dejmek, kterému je 17 let a je studentem Obchodní akademie a hotelové školy v Třebíči, obor hotelnictví.
< více >
 
 
Kalendárium: Od calty po vánočku
První zmínka o pečivu podobném vánočce se objevuje v 16. století, ale je doloženo, že i ve 14. století se peklo kynuté sladké pečivo ve tvaru bochánku s názvem "calta". Od té doby její pojmenování prošlo řadou proměn. Nalezneme ji pod názvy húska, ceplík, pletenice, pletanka, štědrovka, štědrovice, štědrovečernice, štricka, štrucla, žemle.

< více >
 
 
Jak vlastně chutná...? Taro - chutný světoběžník
Hlízy kolokázie jedlé, které mají béžovou barvu a někdy váží i 5 kilo, znají většinou jen ti, kteří z této rostliny, známé jako taro, taioba nebo dasheen, vyřezávají nádherné umělecké kompozice. Taro je však v kuchyni daleko více použitelný.

< více >
 
 
Představujeme vám členy Juniorského národního týmu AKČ ČR - Filip Jarý
Dalším členem našeho Juniorského týmu AKC ČR, který již koncem toho týdne zasáhne do bojů o olympijskou medaili na kuchařské olympiádě IKA v Erfurtu, je osmnáctiletý Filip Jarý, student Střední školy gastronomické a hotelové v Bráníku.

Co vás přivedlo ke kuchařskému řemeslu?


< více >
 
 
Představujeme vám členy Juniorského národního týmu AKČ ČR - Vladyslav Ryasnyy
Dalším členem juniorského týmu, kterého vám dnes představíme je student 3.ročníku Střední školy gastronomické a hotelové s.r.o. , Praha Bráník, Vladyslav Ryasnyy. Ve svých 17 ti letech má za sebou již několik úspěchů v těchto soutěžích:

< více >
 
 
Jak vlastně chutná...? - Čínský zázvor Krachai
Chinese keys ang., Fingerwurz něm.,

Tuto víceletou rostlinu najdete ve vyšších polohách jižní Asie, hlavně v Číně, v Thajsku, v Indii, na Sri Lance a v Indonesii. Její tak trochu hororově vypadající kořeny, připomínající ruku s dlouhými pařáty, jsou známé již 5 tisíc let, a to hlavně pro své léčivé vlastnosti. Éterické oleje,
< více >
 
 
Představujeme vám členy Juniorského národního týmu AKC ČR - Veronika Přepěchalová
Veronice Přepěchalové je 20 let. Je absolventkou hotelové školy v Třebíči, oboru hotelnictví a v současné době studuje vysokou školu, Univerzitu Tomáše Bati ve Zlíně. Zde si vybrala nelehký obor-chemie a technologie potravin.
< více >
 
 
Jak vlastně chutná...? Goja fazole - zachránce od hladomoru?
Goja fazole, křídlaté fazole, nebo také hranaté fazole, česky ledenec nachový, by mohly v budoucnu zachránit mnohé národy, hlavně v tropických oblastech, od smrti hladem. Je totiž doslova bílkovinnou bombou. Jedlé, výživné i chutné jsou všechny části této rostliny, a to nejen podivně tvarovaný lusk s malými fazolkami, ale i stonek, listy a podzemní hlízy. Goja je luštěninou, chuťově i vzhledově je podobná cukrovému hrášku.


< více >
 
 
Představujeme vám členy Juniorského národního týmu - cukrářka Eliška Vostálová
Dnes vám představíme prvního člena juniorského národního týmu. Jméno Elišky Vostálové určitě znají všichni, kteří se zajímají o carving, kterému se úspěšně věnuje již několik let pod záštitou firmy Czech carving studio, kde také externě vede kurzy. Za posledních pár let získala prvenství ve všech českých soutěží a nyní se jich účastní sama jako komisařka. Vyhrála i několik zahraničních soutěží, ve Slovensku, v Polsku či v Rakousku, kde se konalo mistrovství Evropy. Účastnila se i světových soutěží v Erfurtu a v Lucembursku, kde získala stříbrné a bronzové ocenění.


< více >
 
 
Představujeme vám členy Juniorského národního týmu AKC ČR
Po kapitánovi je nejdůležitějším člověkem pro kvalitní fungování týmu určitě jeho manager. Juniorský národní tým po manažerské stránce od roku 2013 vede žena, Helena Stuparičová. Jak již jméno napovídá, paní Helena je manželkou kapitána týmu, což má své výhody - veškeré záležitosti se mohou okamžitě komunikovat a také ihned řešit. Paní Stuparičová je absolventkou střední ekonomické školy, pracovala jako zbožíznalec na podnikovém ředitelství Potraviny Praha.

Kde jste nasbírala nejvíce praktických zkušeností?
Kuchařka nejsem, můj úkol v Juniorském národním týmu je ryze manažerský. Pravdou však zůstává, že tolik let, prožitých po boku Vládi, mne vyškolil v mnohém, co se gastronomie týče. je to především on, který je nejen přísným učitelem, ale i vstřícným kolegou. Co se týče manažerských zkušeností ve vedení týmu - myslím si, že vést jakýkoli tým, je v tomto směru hodně podobné.
< více >
 
 
Představujeme vám členy Juniorského národního týmu AKC ČR


Vladislav Stuparič - kapitán JNT

Naši juniorští kuchařští reprezentanti mají velké štěstí, že jim obětuje mnoho svého času a hlavně, že jim předává své bohaté odborné znalosti právě Vladislav Stuparič. Vynikající kuchař, který získal dvě desítky medailí významných zahraničních soutěží jako člen národního týmu AKC ČR, a to včetně čtyř kuchařských olympiád.
< více >
 
 
Gastrojobs.cz nyní podporuje Juniorský národní tým AKC ČR
Specializovaný pracovní portál Gastrojobs.cz se stal hrdým partnerem Juniorského národního týmu AKC ČR. Kromě podpory vzdělávání a zaměstnanosti v oboru gastronomie se rozhodl portál Gastrojobs.cz podpořit i tento tým mladých a nadějných lidí, kteří mají zájem a nadšení pro obor gastronomie. Tato spolupráce plně zapadá do koncepce firmy provozující portál Gastrojobs.cz, ve které se již několik let soustředí na podporu mladých lidí v rámci různých gastronomických soutěží po celé České republice.
< více >
 
 
Necítíte se být Gastro…?
TravelJobs.cz je sesterskou platformou GastroJobs.cz prostřednictvím které vycházíme dále vstříc četným přáním našich partnerů - subjektů které se více než v hotelnictví a gastronomii angažují jako touroperátoři cestovní agentury všeho druhu (incoming outgoing i domácí cestovní ruch) PCO´s DMC´s a incentivní organizátoři. Stále častěji jsme se od Vás dozvídali že pojmenování GastroJobs.cz může být vnímáno jako úzce profilovaný pojem pro hoteliéry gastronomické subjekty a restaurace. Proto jsme zprovoznili sesterský server který ve svém pozadí obsahuje a používá společnou databázi se serverem GastroJobs.cz.
Těšíme se na stejně vysokou návštěvnost a uživatelskou oblíbenost TravelJobs.cz které se nyní díky Vaší důvěře dostává serveru GastroJobs.cz !
 
       

webdesign and project by




Bezručova 25, 251 01, Říčany
InfoMail <info@GastroJobs.cz>

optimalizace PageRank.cz
(čas přípravy www-stránky na serveru: 0,14769483 sec)